Gå til hoved-indhold

Firmaprofil

JW er en international salgs- og produktions virksomhed, hvis opgave er at fremstille arbejdstøj til det europæiske marked. JW har 100 års erfaring med salg og produktion af arbejdsbeklædning, og har fokus på at designe, fremstille og producere beklædningsløsninger til ethvert behov i højeste kvalitet.

Vores produkter henvender sig til sundheds- og plejesektoren, industri -og fødevareindustrien samt til service- og hospitality branchen.

JW´s mangeårige erfaring og samarbejde med kunder, og leverandører, sikre, funktionelt, komfortabelt arbejdsbeklædning i klassiske og tidløse designs i høj kvalitet. Alt vores beklædning er fremstillet i samarbejde med brugerne og med brugerne i fokus. Dette sikre, at I får den bedste arbejdes beklædning til ethvert behov.

Kvalitet og design

For JW er det et privilegie at kunne fremstille beklædning, der kan gøre en forskel for medarbejderne, og derfor har vi øje for de detaljer og krav, som gør medarbejderne glade for arbejdsbeklædningen. Vi har i alle vores designs stort fokus på ergonomi og arbejdsmiljø og at beklædningen ikke giver ubehag og gener i form af allergier, dårlige skuldre og nakke. Funktionalitet og komfort, er en selvfølge i alle vores designs og vores mål er, at I får det bedste arbejdstøj, der lever op til forventningerne.

Alle vores metervarer, materialer og nye produkter testes på laboratorier og hos vores kunder, inden de sættes i JW´s sortiment, og er derfor garanti for at arbejdstøjet altid fungerer bedst muligt i jeres erhverv og arbejdssituationer, samtidig med at det holder farve, form og udseende, samt at det er præsentabelt.

Innovation

Hos JW stopper den innovative proces omkring arbejdstøj aldrig. Det er en On Going proces, hvad enten det handler om design, miljø, eller råvarer. Den stigende interesse for vores nær og fjern miljø, arbejdsmiljø og ikke mindst den hurtige udvikling, i teknologien, bevirker, at arbejdsbeklædningen hele tiden skal tilpasses nye krav og behov. Vi inddrager brugerne i alle processerne og derved kan vi med stor stolthed præsentere jer for aktuelle nyheder som lever op til ethvert krav eller behov.

Innovationen omfatter også anvendelse af textiler i genbrugs projekter, med henblik på at nedsætte de store mængder af textiler, som hvert år destrueres globalt. JW sætter en ære, i at kunne kalde sig ansvarsbevidste, hvad enten det gælder miljø eller samfunds ansvar.